Wednesday, August 19, 2009

Eumora VS Amoorea

Salam semua,

Ok, ni ada sedikit info aku nak cerita pasal 2 barang ni. Actually ada 2 pihak dah approach aku about this product. Both of them claim that they are good and aku pun dah try dua-dua produk. Salah satu produk tu aku try about 1 week jugak la tapi still tak nampak apa2 kesan. Aku bagi kat mak aku setengah yg produk first tu, habis gatal2 muka dia. So, dia stop. Aku pun stop sbb mcm tak de pe2 jer. So, skrg ni aku tengah cuba produk kedua.

Produk kedua ni masa first demo, kakak tu kata nampak la perubahan kat kulit aku. Sapa yg tak suka kalo orang kata kita nampak elok kan. So, sekarang ni aku tgh try and tengok cam ne hasilnya dalam seminggu ni. Kalo ada hasil, memang betul la apa yg diorg claim dlm advert.

Dua-dua produk ni actually ada marketing plan dia. Produk 1 lebih kepada bentuk pyramid, kalo tak silap aku la sbb kene cari kaki and kita dpt komisen dari 2 org bwh kita. Produk yg kedua, dia lebih kepada retail and trading. Kita bergerak sebagai franshisor dan kita cari franchisee. Kaedah ni lebih berjaya and kita boleh dapat income lagi cepat, aku rasa.

Pada aku, kalo kedua-dua produk ni boleh menampakkan hasilnya dan terbukti betul, maka betul lah ia. Yang penting is marketing plan dia cam ne kita nak buat. Cuma kalo tak silap aku yg sistem pyramid tu diharamkan di Malaysia ni kan. Aku lebih percaya sikit pada produk yg kedua but wait and see. Kalo terbukti berkesan then baru aku percaya.

U all figure out la produk 1 tu mana, produk 2 tu mana ek.. pandai2 lah judge sendiri..

Percaya pada Hak Pengguna...

2 comments:

Mohd Kamal said...

produk no.1 tu Amoorea & no.2 tu sudah semestinyalah EUMORA....

cmqjane said...

produk pertama cuma ada sedikit kesan...but produk kedua boleh nampak perbezaan selepas guna...adik saya guna produk pertama...saya guna produk kedua...produk pertama tidak mendapat sirim atau cop keselamatan dari pihak menteri kesihatan...tetapi produk kedua ada sticker dari kementerian kesihatan,ia juga ada dijual di Singapura...kalau satu produk ada dijual di Singapura bermakna produk itu selamat untuk diguna...from Jane