Monday, March 9, 2009

Who is really your best friend?!

Ok, first of all, mohon maaf pada semua rakan2 kalo apa yg ku tulis ni ada yg menyinggung perasaan tapi hidup kene brutal sket.. kalo tak org pijak kita lak.. bukan apa.. once you dah involved in this business.. baru you tau yg mana kaca yg mana intan, yg mana kawan baik yg mana kawan sekadar kawan atau kawan lawan.. ada org benci kerja kita, ada orang suka kerja kita tapi itu semua tak salah.. hak setiap individu.. pada aku, aku hormat semua kawan2 aku.. mungkin ada yg akan menjauhkan diri buat sementara but it's ok for me.. they need some space as what I'm doing now is not me as before and I have become a different person in their eyes..

"change will not come if you wait some other person or other time. We are the ONE's we've been waiting for. We are the change that we seek."

1 comment:

Hana~Hani said...

biasa ar tu mdm,,bukan sume org suke tgk kite sng..sabar la..i sendiri pun x tau sapa yg suka i..sp yg benci i..nak pk sume tu susah la.xkan nak plz sume org,kan..kan